Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2020 !!!

 

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2020

ΓΙΑ ΤΟ 2020 Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ  679.144.145.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/11137250.pdf

ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015, 2016, 2017,2018,2019, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2020 Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ``ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ``, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΕΝΑ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ``ΔΑΝΕΙΑ`` ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΩΣΑΝ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 2010 340 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 679 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ; 

ΣΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:


1) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 79 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4270/2014, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣΜΟ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 79 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/FEK%20211-A-24-12-2019%20NEO%20SYNTAGMA.pdf


2) ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ 679 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, (ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;) 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 33 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.pdma.gr/attachments/article/985/Ν 4270-2014 ΦΕΚ 143 Α αρθ 178.pdf)

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 75, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ «ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ. ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.» ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΕΚ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2016, 2017,2018,2019,2020, (ΒΛΕΠΕ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/600.html)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ",ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,  ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, (26-9-2019), ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:`` ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ``. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΒΛΕΠΕ:https://www.youtube.com/watch?v=1sQVI1_3Or0&t=73s)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,(``ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ``)  ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 4651 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2020. 

ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ; 
ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.
ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;
ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙΣ;
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ;

ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ`` ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://esykamenonvourlon.blogspot.com/2020/10/600-2020.htm




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
ΣΕΛΙΔΑ 2 από 40

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!


Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: BLOG: https://melitzanhsxrhstos.blogspot.com/
ΤΗΛ: 6944518688 EMAIL: x.melitzanis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ
ΤΗΛ. 2262400725
ΚΙΝ. 6909463007
ΚΙΝ. 6944518688
& email: esythivaion@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021

. . . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021. (...